Reprogram i subotom

dug

Zbog velikog interesovanja građana za sklapanje Sporazuma o reprogramu JSP Kragujevac će uvesti i radnu subotu za vreme trajanja reprograma od 01.08 do 30.09. 2018. godine.

Radno vreme subotom je od 9,00 do 13,00 časova, a radnim danom od 7,30 do 15,30 časova.

 

 Za sve detalјne informacije u vezi reprograma možete se obratiti Jeleni Zečević, šefici službe reklamacija i naplate na tel. 034 617 0 627 ili putem elektronske pošte na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

REPROGRAM svih dugovanja na 120 mesečnih rata

Na osnovu preporuke Skupštine grada Kragujevca, a prema odluci komunalnih preduzeća koja učestvuju u sistemu objedinjene naplate (SON), Javno stambeno preduzeće Kragujevac će u periodu od 01.08. – 30.09.2018. godine, sprovesti REPROGRAM svih dugovanja građana za komunalne usluge.
Građani će moći da reprogramiraju sva svoja dugovanja na period do 120 mesečnih rata (10 godina), uz oprost kamate za prethodni period u kome su dugovanja nastala.
Minimalna mesečna rata reprograma može da iznosi 500 dinara.
Reprogram će se sprovoditi u Javnom stambenom preduzeću Kragujevac ulica Nikole Pašića br. 2, gde će sugrađani moći da imaju uvid u sva svoja dugovanja za korišćenje komunalnih usluga, na osnovu čega će se sklapati Sporazum o reprogramu.

Za sve detaljne informacije u vezi reprograma možete se obratiti Jeleni Zečević, šefici službe reklamacija i naplate na tel. 034 617 0 627, ili putem elektronske poste na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Izvor:

logo jspkragujevac   grb-kragujevac   cropped-cropped-RTK-logo

Skupljaj svoju ambalazu i nosi na reciklazu

Dana 15.06.2018.godine u Pozorištu za decu, odigrana je predstava “Sakupljaj svoju ambalažu i nosi na reciklažu”. Predstavu je organizovalo Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac u saradnji sa operaterom za upravljanje ambalažnim otpadom, Sekopak-om. U izvođenju ove ekološke interaktivne predstave učestvovalo je 120 dece koja pohađaju Predškolsku ustanovu “Nada Naumović”, a u glavnoj ulozi našao se naš proslavljeni glumac Slobodan Boda Ninković.
    Nakon održanih ekoloških radionica u svim vrtićima sa decom predškolskog uzrasta od strane predstavnika JKP Šumadija Kragujevac na temu reciklaže, usledilo je izvođenje predstave u cilju kontinuirane edukacije dece o smislu i značaju reciklaže.     
    U cilju zaštite životne sredine, ulaznica za predstavu je bila jedna limenka ili jedna flašica, kao simbol značaja primarne selekcije otpada i reciklaže.

s1.jpgs2.jpgs3.jpgs4.jpgs5.jpg

RTK

 

Posle nekoliko godina pauze, sajam je vraćen u srce Srbije

Međunarodni sajam komunalne opreme 14 po redu KOMDEL Expo u partnerskoj organizaciji Šumadija sajma, JKP Šumadija Kragujevac, Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća Srbije Komdel i Privredne komore Srbije, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca održan je na Šumadija sajmu u periodu od 06. do 08. Juna 2018. Godine.
Posle nekoliko godina pauze, sajam je vraćen u srce Srbije i kao takav opravdao očekivanja kako izlagača , tako i organizatora sajma .
Na sajmu su se predstavili brojni proizvođači, uvoznici i distributeri komunalne opreme, mašina i alata, a prateći program ovogodišnjeg sajma komunalne opreme KOMDEL Expo sadržao je niz tribina, radionica , panel diskusija na teme od značaja iz komunalnog sektora.
Očekivanja su da Sajam komunalne opreme kao mesto spajanja proizvođača i prodavaca opreme za komunalnu delatnost i kao dobra platforma za podsticaj i dalji razvoj komunalnog sektora naredne godine doživi još veću ekspanziju, kako u vidu izlagača , tako i tema od značaja za komunalni sektor i ubuduće ostane platforma uspešnih poslovnih kontakata.

APA 6681

Galerija slika

Vi ste ovde: Vesti Najnovije vesti