Produžen rok za sklapanje reporgrama do 31.10.2018. godine

Zbog velikog interesovanja sugrađana da sklope Sporazum o reprogramu svih dugovanja za komunalne usluge, doneta je odluka da se produži rok do 31. oktobra 2018. godine.
Tokom cele prošle radne nedelje veliki broj sugrađana je došao u JSP Kragujevac u nameri da sklopi Sporazum o reprogramu. Stvarale su se ogromne gužve i veliki redovi, a vidljiva je bila i strepnja kod sugrađana da li će svi stići na vreme da predaju zahtev i otpočnu proceduru.

Spremnost svih zaposlenih u JSP Kragujevac da sugrađanima izađu u susret, da bi se ispoštovala njihova potreba da izmire sva svoja dugovanja sklapajući Sporazum o reprogramu, doneta je odluka da se istek roka pruduži do kraja oktobra 2018. godine.

Da ponovimo, svi sugrađani koji žele da izmire svoja dugovanja na ovaj način, mogu da dođu u JSP Kragujevac svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 časova, a subotom od 8,00 do 12,00 časova. Sporazum o reprogramu mogu da sklope vlasnici nekretnina i potrebno je da sa sobom ponesu važeću ličnu kartu.

Akcija uklanjanja kabastog otpada

U skladu sa Odlukom o održavanju čistoće, JKP Šumadija Kragujevac oragnizuje jesenju akciju uklanjanja kabastog otpada. Akcija će se sprovesti u trajanju od dve nedelјe, počev od 24. septembra do 08. oktobra 2018.godine.
Uklanjanje krupnog otpada ( stari nameštaj, stolarija, sanitarije ....) će se obavlјati u svim mesnim zajednicama, u danima određenim za odvoz komunalnog otpada.
Apeluje se na građane, koji u svojim domaćinstvima poseduju kabasti otpad, da kontaktiraju Kontakt centar JKP Šumadija na telefone 501-180 ili 501-181, mob. 060/234 10 50 ili besplatnim pozivom na broj 0800-350-034.
Cilј akcije je da se građanima omogući brzo i efikasno zbrinjavanje kabastog otpada, kojim se sprečava mogućnost stvaranja divlјih deponija u njihovom okruženju.

Reprogram i subotom

dug

Zbog velikog interesovanja građana za sklapanje Sporazuma o reprogramu JSP Kragujevac će uvesti i radnu subotu za vreme trajanja reprograma od 01.08 do 30.09. 2018. godine.

Radno vreme subotom je od 9,00 do 13,00 časova, a radnim danom od 7,30 do 15,30 časova.

 

 Za sve detalјne informacije u vezi reprograma možete se obratiti Jeleni Zečević, šefici službe reklamacija i naplate na tel. 034 617 0 627 ili putem elektronske pošte na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

REPROGRAM svih dugovanja na 120 mesečnih rata

Na osnovu preporuke Skupštine grada Kragujevca, a prema odluci komunalnih preduzeća koja učestvuju u sistemu objedinjene naplate (SON), Javno stambeno preduzeće Kragujevac će u periodu od 01.08. – 30.09.2018. godine, sprovesti REPROGRAM svih dugovanja građana za komunalne usluge.
Građani će moći da reprogramiraju sva svoja dugovanja na period do 120 mesečnih rata (10 godina), uz oprost kamate za prethodni period u kome su dugovanja nastala.
Minimalna mesečna rata reprograma može da iznosi 500 dinara.
Reprogram će se sprovoditi u Javnom stambenom preduzeću Kragujevac ulica Nikole Pašića br. 2, gde će sugrađani moći da imaju uvid u sva svoja dugovanja za korišćenje komunalnih usluga, na osnovu čega će se sklapati Sporazum o reprogramu.

Za sve detaljne informacije u vezi reprograma možete se obratiti Jeleni Zečević, šefici službe reklamacija i naplate na tel. 034 617 0 627, ili putem elektronske poste na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Izvor:

logo jspkragujevac   grb-kragujevac   cropped-cropped-RTK-logo

Vi ste ovde: Vesti Najnovije vesti