Akcija odvoženja kabastog otpada

daldai-ir-daiktai-ismetimui

         JKP "Čistoća" organizuje akciju odvoženja kabastog otpada od 02.04. do 16.04.2018. god.
 
         Akcija se organizuje u saradnji sa svim gradskim mesnim zajednicama, a njen primarni cilj je da se građani oslobode kabastog otpada u koji spada stari nameštaj, stolarija kao i da očiste zajedničke prostorije ( podrume, tavane i drugo). Napominjemo da se akcija ne odnosi na građevinski i zeleni otpad.
 
        Specijalni kamioni za odnošenje kabastog otpada će kružiti po svim mesnim zajednicama, u danima koji su predviđeni za odvoz komunalnog otpada. Poželjno bi bilo da građani prijave odnošenje kabastog otpada kontakt centru "Čistoće" na brojeve telefona 501-180; 501-181; mob: 060-234-10-50 ili besplatnim pozivom na broj telefona: 0800-350-034. Kontakt centar će, u periodu trajanja akcije, raditi produženo, do 19:00 časova.
 
        Sekundarni cilj akcije je da se spreči eventualno stvaranje divljih deponija, kako u gradu tako i na svim prilaznim putevima. Apelujemo na građane da kabasto smeće ne odlažu u kontejnere za kućni otpad, jer kamioni autosmećari koji prevoze kućni otpad, po svojim konstrukcionim svojstvima nisu u mogućnosti da prime kabasti otpad.
Vi ste ovde: Vesti Najnovije vesti Akcija odvoženja kabastog otpada