Elektronske fakture

efakture

 

 

 

Poštovani,

Ovim putem želimo da Vas pozovemo da nam dostavite/potvrdite Vašu elektronsku adresu za dostavu potencijalnog računa JKP Čistoća Kragujevac u elektronskoj formi.
A u skladu sa Objašnjenjem u vezi sa izdavanjem i knjiženjem računa (faktura) u papirnom i elektronskom obliku bez upotrebe pečata i potpisa Ministra finansija i Ministra trgovine, turizma i telekomunikacija od 12.12.2017.g.,

Unos ili potvrdu podataka za dostavu e-fakture JKP Čistoća Kragujevac možete poslati na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U tekstu mail-a molimo Vas da unesete kontakt podatke vaše firme:

Ime osobe za kontakt..................nije obavezno

Mail adresu za dostavljanje računa

Ime firme

PIB

Kontakt telefon

 

 

U cilju postizanja bržeg, jeftinijeg i efikasnijeg poslovanja, JKP Čistoća Kragujevac uvodi izdavanje i knjiženje računa (faktura) u papirnom i elektronskom obliku bez upotrebe pečata i potpisa.

Objašnjenjem je definisano da pravna lica i preduzetnici mogu izdavati fakture u papirnom ili elektronskom obliku, s tim da novost predstavlja činjenica da više nije obavezno štampanje fakture koja je izvorno nastala u elektronskom obliku. Elektronska faktura je validna bez potpisa i pečata, ne mora da se štampa niti da se šalje poštom. Takođe, nije potrebno ni stavljanje otiska pečata na eventualno odštampan dokument kako bi se smatrao validnim.

„Ušteda novca, papira i vremena znači brže, efikasnije i racionalnije poslovanje, u skladu sa savremenim standardima”

http://www.mfin.gov.rs/UserFiles/File/misljenja/2017/Objasnjenje%20knjizenje%20faktura%20bez%20pecata%20i%20potpisa.pdf

Vi ste ovde: Vesti Najnovije vesti Elektronske fakture