Posle nekoliko godina pauze, sajam je vraćen u srce Srbije

Međunarodni sajam komunalne opreme 14 po redu KOMDEL Expo u partnerskoj organizaciji Šumadija sajma, JKP Šumadija Kragujevac, Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća Srbije Komdel i Privredne komore Srbije, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca održan je na Šumadija sajmu u periodu od 06. do 08. Juna 2018. Godine.
Posle nekoliko godina pauze, sajam je vraćen u srce Srbije i kao takav opravdao očekivanja kako izlagača , tako i organizatora sajma .
Na sajmu su se predstavili brojni proizvođači, uvoznici i distributeri komunalne opreme, mašina i alata, a prateći program ovogodišnjeg sajma komunalne opreme KOMDEL Expo sadržao je niz tribina, radionica , panel diskusija na teme od značaja iz komunalnog sektora.
Očekivanja su da Sajam komunalne opreme kao mesto spajanja proizvođača i prodavaca opreme za komunalnu delatnost i kao dobra platforma za podsticaj i dalji razvoj komunalnog sektora naredne godine doživi još veću ekspanziju, kako u vidu izlagača , tako i tema od značaja za komunalni sektor i ubuduće ostane platforma uspešnih poslovnih kontakata.

APA 6681

Galerija slika

Vi ste ovde: Vesti Najnovije vesti Posle nekoliko godina pauze, sajam je vraćen u srce Srbije